Husqvarna

Husqvarna on metsien, puistojen ja puutarhanhoidon johtava merkki, joka tarjoaa älykkäitä tuoteratkaisuja ammattilaisille ja vaativille kuluttajille. Husqvarnan ostaja on ennakolta ajatteleva, älykäs ja vastuullinen käyttäjä, joka edellyttää tuotteeltaan parasta. Metsola tarjoaa laajan valikoiman Husqvarna-tuotteita myymälästään ja tietysti kaikki tuotteet toimitusmyyntinä. Tarvike- ja sahavalikoimamme on huippuluokkaa. Oheisesta linkistä pääset husqvarnan sivulle tutustumaan tuotteisiin tarkemmin.

» www.husqvarna.fi

Stihl

Stihl on saksalainen laatumerkki, joka tarjoaa laajan valikoiman tuotteita niin ammatti- kuin harrastekäyttöönkin. Stihl  on tunnettu kestävyydestään ja vähäisestä varaosien tarpeestaan. Metsolasta löydät hyvän valikoiman Stihl-sahoja, –varusteita ja muita laitteita. Stihlin suomalaisella maahantuojalla Elfving Oy:llä on varasto Vantaalla, joten toimitusnopeus varaosissa ja muissa tuotteissa on huippuluokkaa. Oheisesta linkistä pääset Stihlin sivuille tutustumaan tuotteisiin tarkemmin.

» www.stihl.fi

 

Pienkonehuolto

Pienkonemekaanikko Petri Kainulainen vastaa ammattitaidolla Metsolan pienkonehuollosta.  Huollamme kaikenmerkkiset pienkoneet; pääasiassa sahoja, puutarhakoneita ja polkupyöriä, mutta ajan salliessa muitakin. Huoltokonseptiliikkeenä valtuutenamme on  suorittaa takuukorjaukset. Pääsääntöisesti takuupäätökset tehdään paikan päällä. Hoidamme takuuasiat Husqvarnan lisäksi saman valmistajan Jonsered- ja Partner –tuotemerkeistä, sekä luonnollisesti Stihlin, Vikingin ja Tunturin osalta.

Metsäpalvelut

Metsäpalveluita tuotamme aliurakointina metsäteollisuusyrityksille, Metsähallitukselle, sähköyhtiöille, metsänhoitoyhdistyksille ym. metsäalan organisaatioille. Suoraan metsänomistajille teemme tie- ja ojasuunnittelua ja näiden hankkeiden toteutusta. Työllistämme metsäpuolella kausiluonteisesti 5-10 miestä istutuksilla ja raivauksilla sekä ympäri vuoden yhden hakkuukoneketjun pääasiassa harvennushakkuilla. Tie- ja ojahankkeissa käytämme aliurakoitsijoiden maanrakennuskalustoa.

Pihapuun poistot

Pihapuun poistoja suoritamme Oulu-Kuopio-Jyväskylä -alueella. Metsolasta Jouni (050 534 9672) käy katsomassa ja sopimassa kohteet etukäteen. Ketjutamme työt niin, että siirtymisiä tulee mahdollisimman vähän; näin pystymme toimimaan kustannustehokkaasti. Pihapuun poisto voidaan tehdä suorana kaatona, kiipeilytekniikalla tai nostokorista. Palveluun kuuluu kaadon lisäksi tarvittaessa karsinta, katkonta ja poiskuljetus.