Metsolan toimintaperiaate

Liikkeestämme löytyvät laadukkaat Husqvarna ja Stihl –moottorisahat ja monipuolinen valikoima erilaisia metsävarusteita. Valikoimaamme kuuluu lisäksi Husqvarna–puutarhakoneet ja –tarvikkeet. Otamme vaihdossa vastaan myös käytettyjä moottorisahoja. Metsolan ammattitaitoinen pienkonemekaanikko huoltaa ja korjaa moottorisahat ja polkupyörät kuntoon.

Kanssamme on turvallista asioida. Edustamamme laatumerkit, kattava varaosa-palvelu ja asiantunteva huolto takaavat pyörä- tai sahaostoksellesi paljon käyttötunteja ja hyvän vaihtoarvon. Laitamme uudet tuotteet aina käyttökuntoon. Opastus ja neuvonta tulee lisäksi kaupan päälle.

Historia

Metsola on syksyllä 2006 perustettu yritys, joka tammikuusta 2007 alkaen on jatkanut  Kiuruvedellä yli 40 vuotta kauppaa harjoittaneen Hiltusen Pyörä Ky:n liiketoimintaa. Vuoden 2008 alusta Metsolaan yhdistyi lisäksi metsäpalveluyitys Metsätoppi Oy:n liiketoiminnot. Metsolan omistaa Jouni Toppi perheineen. Metsola on n. 15 henkeä työllistävä yritys.

Tulevaisuus

Metsola jatkaa edelleen Husqvarnan ja Stihlin edustuksilla. Lisäksi meillä on erikoismetsätarvikkeissa omaa valmistusta ja maahantuontia. Tavoitteenamme on kehittää metsä-, puutarha- ja pyörätarvikevalikoima nykyaikaisen vaativan asiakkaan haluamalle tasolle. Myös jälkimarkkinointi eli varaosat ja toimiva huolto kuuluvat painopistealueisiimme. Huollosta vastaa päätoiminen pienkonemekaanikko. Tavoitteenamme on olla  Pohjois-Savon paras pienkoneliike. Kunnia-asianamme on palvella asiakasta.

Toimintaperiaatteitamme

-joustava ja ystävällinen palvelu
-alueen paras saha- ja metsätarvikevalikoima
-laatumerkit
-kilpailukykyiset hinnat
-myymme ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin, emme pelkkiä tuotteita
-laitamme tuotteet käyttökuntoon ja annamme tarvittavan opastuksen
-otamme käytettyjä koneita vaihdossa
-huollamme kaikenmerkkiset pienkoneet
-takuupäätökset  ja -korjaukset paikan päällä
-vaihtokoneilla toimintatakuu