Hinnoittelu

Toimimme pääsääntöisesti urakalla eli käyn katsomassa kohteen tai katson sen googlemapsista, sovitaan tarvittavat työvaiheet ja lasketaan sen jälkeen kohteelle hinta. Näin asiakas tietää varmasti, mitä työ maksaa; eikä tule jälkikäteen yllätyksiä. Hintaan vaikuttavat monet seikat: suurimpana tietysti kaatotekniikka, kaadettavien puiden määrä, paikka ja riskit sekä mitä kaikkia työvaiheita asiakas haluaa tehtävän! Lisäksi esim. liikenteenohjauksen tai katulupien tarve, milloin työn saa tehdä sekä ajallisen keston rajoitukset vaikuttavat hinnoitteluun.

Olemme ammattimaisesti toimiva yritys ja teemme tätä työtä jatkuvasti hoitaen yhteiskunnalliset velvoitteemme. Turvallisuus on meidän ykkösasiamme ja meillä on pitkä kokemus niin pienistä kuin isoista ja haastavistakin kohteista. Lisäksi pystymme tarjoamaan hyvin kattavan palveluvalikoiman aina kaadosta kannonjyrsintään ja jälkisiivoukseen saakka. Hintakilpailukyvyn meille mahdollistaa töiden ketjuttaminen, nopea ja tehokas oma toiminta sekä asiansa osaavat aliurakoitsijat. Uusien kohteiden katsominen hoituu, kun tulemme kaupunkiin tekemään sovittuja urakoita.

Koska puita on monenkokoisia ja monenlaisissa paikoissa, niin hinnan määrittely on aina tapauskohtainen, mutta karkeasti eri työvaiheissa liikutaan sitoumuksetta seuraavissa hintaluokissa sis alv 24 %:

Suora kaato ns. tunkkikaatona 10-100 eur / kpl
Suora kaato ns. taljakaatona 50-200 eur / kpl
Kaato kiipeiltynä tai nostokorilla 100-500 eur / kpl
Karsinta + katkonta 5-50 eur / kpl
Risunkanto 10-100 eur / kpl
Risunajo 150-250 eur / kuorma
Pilkkominen klapeiksi 20-500 eur / runko
Kannonjyrsintä 1-2 eur / läpimittasentti
Jälkisiivous 10-50 eur / kpl