KOULUTTAMASSA

Lisätty: 24.03.2014

Tereeee

Pari viikkoo huiskahti Jyväskylän puolella metsureiden kimpussa. Opiskeltiin yrittäjyyttä ja työhyvinvointia; ja pikkusen raivaussahatöiden perusteitakin ennätettiin hiplata. Aika hujahti todella nopeesti, sen verran hektisiä oli päivät. Metsureille koulunpenkillä istuminen on harvinaisempaa herkkua, mutta taukojen ja erinomaisen ruuan siivittämänä pojat jaksoi hyvin kuluttaa takapuolta. Yrittäjyys aiheena sinänsä on erilainen ja pintaahan tässä vain raavittiin, mutta luulenpa, että saatiin kuitenkin  syttymään uusia ajatuksia ja näkökulmia aiheesta.

Illat kävin kattelemassa puunkaatotyömaita ja vähän kaatelinkin pois. Huhtikuun puolella ollaan sitten isommasti puunkaadon tiimoilta Jyväskylässä liikenteessä. Tänään kävin jo kääntymässä Kuopiossa ja eipä sielläkään paljon lumella juhlita;  muutama pupuntassun kuva vain oli haihtumassa aamukuurasta.

Saapa nähä, minkälaisen kevään lykkää? Kuukautta etukynnessä mennään ja meikän ennustuksen mukaan vielä nähdään uudet lumet tälle vuodelle :). Tanssijalkaa kutkuttaa jo, mutta kesälavat ei aukee vielä pariin kuukauteen; tulee vierotusoireita!

Mutta määpä lähen vetämään orjanmuotoo päälleni ja poistamaan sitä purua, joka pitää puita pystyssä.

 

Jouni