SYNTTÄRIT OL JA MÄN

Lisätty: 09.02.2014

Jou

Torstaki päivänä juhlittiin kaupan 7-vuotis taivalta. Torttuja mäni tilatut  400 kipaletta, jotta kaipa sitä suurinpiirtein sen verran kävi populatakkii. Sen verran olivat hyviä Kiurun Leipomon viäntämät eineet, että tottuuven nimessä tuli kyllä napsittua usseempi ihan ommiinnii suihin. Kahvi, jutut ja tavara kaapasta ee loppunna kesken. Ostohoosuja oel ehkä tavallista vähemmän immeesillä jalassa, mutta seoroovalla kerralla sittä siitäe eestä...

Paikallislehen välissä oel meellä 4-sivunen ilimotusliite, jonka piäkirjotuksesta on tullunna hyvvee pallaatetta. Otettiin siinä yhtiökumppanin kanssa tapetille huoli pystyyn kuivavasta kunnasta ja sen elinkeinoelämästä. Sammoo tuntuu moni muukii aatelleen, eevät vaen oo nähnä tarpeelliseks nostoo kissoo pöövälle. Nyt se sitte siinä rotkottaa; katotaan mitä tuleman pittää. Luultavimmin savolaeseen tappaan kaaheesti älämöllöö ja käsien heeluttelua ja siihen se sitten jiäppii! Mutta antaa hevosen murehtia, sillä on siihen virkaan isompi piä.

Minä kerkesin jo perjantaina käävä Siilinjärvellä kolomessae er paekassa kuatelemassa puita. Eekä vielä ees kevätaarinko kutkuttele immeesiä. Melekeen jo pelottaa etukätteen kevät, minkälaesta hullunmyllyä se sitten on, kun puhelin alakaa rilipattoo tosissaan. Mutta sitä varten kaet sitä ollaan yrittäjiä olovinnaan, jotta tulis asiakkaat palaveltua. Joskus huonona päevänä vaen suattaa jiähä yrittämiseks... Puujalakavitsi - hehheh.

Mutta eepä tämän kummempia. Ootellaan lumien sulamista...

 

Jouni