TERVETULLOO SYNTTÄREILLE 6.2

Lisätty: 23.01.2014

Terveeeeeeeeeks

Kovin on alkanu vuos hyytävissä tunnelmissa. Olin eilen riehumassa paria järeempää kuusta nurin ihan täällä kotikunnassa, ni eipä voinu sanoo oloo tipattomaks parinkymmenen karaatin pakkasesta huolimatta. Hiki tippu nenän päästä, kun rakennettiin konevetoo hiukan takakaltevalle kuuselle. Sieltä se vaan sitten kenttään tuli ja osupa vielä ihan suunniteltuun reikäänkin :). Katsoo kuvasta hän.

Kaupan puolella on ollu lumen vähyyvestä johtuen tavallista vilkkaampaa ja meillähän ei tietenkään oo mitTään sitä vastaan. Mutta asiaan eli Metsolan synttäreihin helmikuussa: tapahtumapäivä on torstaina 6.2 ja taas on kaikenlaista melskettä tontilla. Juha Mieto tuo näytille legendaarisen Lake Placidissa 0,01 sekunnin erolla Wassbergille hävityn mitalinsa, jonka väri on siis hopea. Sirkan Pertti höpöttelee omiaan elikkä siis juontaa päivän ja takapuolet saa hipleetä Serlan rekasta eli vessa- ja talouspaperia tehashintaan. Ruotsalaisen Seppo myy karhujaan ja myö kaikki muut yritettään myyvä jottain muuta.

Tarjookset on tavan mukkaan kovia, joten poes ee kannata olla millään. Jos et oo ostohoosut jalassa, ni tuu ies kahville; sitä on tarjolla monta litroo ja Ruunepärin torttuja aennae kakstoesta kappaletta - ee vaeneskaan, neljälle saalle hengelle on evväät varattuna.

Jotta semmosta ahvääriä synkimmän talaven keskelle. Koettakee pysytellä sulana

Jouni