POMMIKAAPOILLE!

Lisätty: 27.12.2013

Porloiskis

Tuas on se aeka vuojesta, ku ruvetaan ampumaan rahhoo taevaalle! Tänä uamuna alotettiin ja hyvin on lähtennä kääntiin. Vanahoella sytyillä männään eli entistä enemmän ostetaan rakettien sijjaan patoja ja sitä myökii suositellaan. ee tarvii tolskata tuulessa tikkuin kanssa koko iltoo ja ne on paljo turvallisempiakkii. Patoja löötyy meeltä kaekkee mahollista 3 euron ja satasen välistä ittekunnii kukkaron mukkaan.

Palopiällikkökkii käv just tarkastuksella kahtomassa, että säilytys ja myyntipaekka täyttää asetukset ja miärääkset. Kontrolli sennnii suhteen tiukkenoo joka vues. Ja hyvä onnii; mutta niinku piällikön kans tuossa huasteltiin, niin enämpi se ongelma on käättäjäpuolella ja ylleesä niillä pienessä sievässä roeskijoilla, jotka kahtoo oekeovekseen vuarantoo toesten terveöven. Pottukoera voes vaekka ottoo kantoo omalla persoonallisella tavallaan semmosten tollukoetten käätökseen, ku mulla tämä kirroelu on niinku viran puolesta vähemmän suotavata. Ja kellekä pottukoera ee oo tuttu, niin juutuupista löötyy...

Kelit ee kyllä suosi muuta, ku etelänmatkaelua. Konneet ee pysy metässä pinnalla ja ee lumi tekis pahhoo tuollekkaa rakettiin ampumiselle. Lummeen niitä on tökitty tähän asti, mutta ehkä jossaen on sen verran sulloo nurmikkota, että homma pysys hallinnassa. Mieliallaannii kelillä suattaa olla riikkisen vaikutusta, jos sattuu olemaan pimmellee ja vessatteelle allerkinen.

Mutta sen pitemmittä jorinoetta Metsolan porukat toevottelloo asiakkaille ja yhteestyökumppanellee Hyvät Uuvet Vuet!

Kuvassa Mika ja apulaiset Johannes ja Perttu!

 

Jouni