SORSASSA

Lisätty: 21.08.2013

Eilen polkastiin metsästyskausi kunnolla käyntiin, vaikka kyyhkyä käytiin jo alkukuusta vähän koeponnistamassa. Keli oli komee ja saaliit sen mukaiset, vaikka ihan omista värkeistä ei tarviikaan ruveta pottuja pilaamaan; kuopus hoiti meillä sen asian kuntoon. Sekä metsästäjiä, että lintuja oli selkeesti tavallista vähemmän liikkeellä, joten järvellä sopi liikuskella aika vapaasti tarvitsematta koko ajan tähystää, kuka missäkin kaislikossa suhisee.

Mutta ammattiasioihin: Uusien leikkureiden kauppa on käynyt meillä taloustilanteeseen nähden uskomattoman hyvin ja sen seurauksena tietysti meillä on vaihtokoneita sisällä ennätysmäärä. Nyt onkin asiakkailla hyvä tilaisuus etsiä käypästä konetta hyvästä valikoimasta; löytyy keppiä ja hydroo, huskia  ja stiigaa, vanhaa ja vähemmän vanhaa. Soitto Mikalle 0500-378 756 kertoo päivän tilanteen, koska se elää ihan koko ajan, joten nettiin päivittyy koneet viikon parinkin viiveellä. Uusia traktoreita on lisäksi muutama varastossa ja niistä haluttas mieluusti erilleen ennen talvea.

Ite oon riehunu ympäri ämpäri puita nurin. Viimetteks olin Oulussa ja loppuviikoksi mennään Kuopioon. Ens viikolla tehdään sitten Kuopio-Jyväskylä-Oulu rundi. Saa meikäpoika taas olla jonkun tunnin ratissa; mutta eipä valiteta; kuuluu toimenkuvaan.

Tässäpä pikakuulumisia elokuun helteistä

Jouni