JUHLAHUMUA

Lisätty: 11.02.2013

moikka

Arki on taas alkanut täällä. Synttäreillä kävi abt 340 oekeeta immeestä ja joku pohjalainenkin :). Täätekakku män kaekki ekkä piisannukkaa. Sirkan Pertti laalo jätkän humppoo ainakin kuus er kertoo, pit pokasahakilipaelua ja muuten vaan kiusas immeesiä hyvillä jutuilla. Niin ja olhan meellä tietokilipaelukkii, palakintona 2-tahtiöljyä ja muuta mukavoo.

Kaappa käv ihan mukavasti, etupiässä halapoo mökkisahhoo ja sahatarviketta. Jostaen syystä ensmäestäkää ruohonleekkuria ee männä. Mutta eepä anneta sen haetata tunnelmia. Vähä suatiin varastoja pienemmäks, mutta ennenkaekkee jottae säpinätä tähän hilijasuuteen. Kuvassa myyvvään ilosesti Huskin kyltin alla Tilhin sahhoo!

Minä olin perjantaena poijan sotilavalassa Kajjjaanissa. Hernekeetto oel tulista, poekiin marssiminen ee niinkää. Enämpi lönköttelyn puolella! Mika sano, ku mainihin sille asiasta, että niin se joka sukupolvi on omasta mielestään osanna marssia jäläkeläesiä paremmin. Suattopa olla oekeessa!

No, meekä pöllöelöö huomenissa Kuopijossa puita könölleen ja perjantaki-päevänä meijät löötää Jyväskylästä. Ettäpä semmosia.

pallaellaan

Jooni