SYNTTÄREILLE

Lisätty: 06.02.2013

Heissunkeikun

Metsola pitää torstaina kaupalla 6-vuotissynttäreitään! Firma toki on puolisen vuotta vanhempi, mutta virallisesti kaupan ovet aukesi Hiltusen pyörän jälkeen 5.2.2007. Huisin nopeesti se on aika vierähtänyt ja kaikenlaista ehtinyt sattua matkan varrella. Ekat vuodet tietysti meni opetellessa uutta toimialaa, mutta nyt meno on tasaantunut.

Monenlaista markkinaa on tullut pidettyä ja vieraina ovat olleet mm. Juha Mieto ja Jamppa Kääriäinen. Torstaina ei tule paikalle julkimoita, jos Sirkan Perttiä ei sellaiseksi lasketa. Hän juontaa päivän tapahtumat ja keksii varmaan jonkinlaista kujetta porukalle. Täytekakkua on luvassa kaikille tai ainakin kääretorttua, jos sattuu kakku loppumaan kesken. Kukkia ei  kaivata ja lahjan jos haluaa antaa, sen voi tehdä ostamalla vaikka viiloja tai pyörän venttiilin hatun. Hätätilanteessa otetaan kyllä vastaan vaikka XO-konjakkia... No ei vaineskaan, kaikki ovat tervetulleita morjestamaan!

Tämä viikko ölvistellään täällä koto-Suomessa paperisodan kimpussa, ens viikolla meikän löytää Kuopiosta ja Jyväskylästä - TIIIIIMBEEEEEERRRRR!

Mutta eipä tässä tämän kurjempaa tällä kertaa, hengissä ollaan. Eilen kävi 3 asiakasta; yks kahvilla, yks kysy vm. 65 pappatunturin kankikumin venttiiliä, jota nyt ei sattunu olemaan varastossa ja yks osti viilan. toivottavasti torstaina on vilkkaampaa :)

Tervetuloa!

Jouni