PAKKASIA PIILOSSA

Lisätty: 18.01.2013

Moro

Jytkähtipä yhtäkkiä ilma kireeks. Oltiin aamulla Jyväskylässä puunkaajos; parsimassa eilistä, kun pimeys yllätti kesken työmaan ja siellä oli vielä ihan inhimillinen keli. Mutta kun noustiin tänne Savon mäkimaihin, niin jopa napotti mittari vajaassa kolmessakympissä. Kävin jonkun puun riehumassa nurin vielä Kiuruvedelläkin, mut kyl noi lukemat alkaa olla sellaisia, että parempi ku pysyy pitämässä pirttiä lämpimänä.

Me oltiin koko porukka tiistaina opiskelemassa laatuasioita semmosessa LEAN-koulutuksessa. Ja taas viisastuttiin vähäsen. Kevään aikana sitten yritetään soveltaa niitä käytännössä. Saapa nähä, mitä tuleman pitää. Tiedä vaikka herra Murphy tulee siivoamaan ja kaikki onkin entistä sekaisemmin.

Kello on seittämän korvilla illalla, kun innostuin tätä raapimaan ja kun herätys oli aamulla ennen sianpieremää, ni näkyy rupevan ajatus jo tahmomaan. En siis kiusaa teitä tämän pitemmillä jorinoilla, vaan toivottelen tervetulleiksi 7.2 tortaina Metsolan 6-vuotis synttäreille. Kuten tapana on, tarjolla on kakkua ja huimia tarjouksia...

 

Jouni