JA VETTÄ SATAA

Lisätty: 10.08.2012

Sitä se on muistanna tehä; vettä on tullu tuplaten normaalivuoteen verrattuna ja se totisesti näkyy meilläkin. Pyöräkauppa on ollu jumissa koko kesän ja motoketjun kanssa ei oo ollu harvennuksille mitään asiaa. Saapa nähä, minkälainen syksy on odotettavissa. Lisää vettä tai sellainen harvinaisuus, että poksauttas lokakuussa kovat pakkaset ja maan 20 cm routaan :-P. Heh, sitä ihmettä taidetaan saada odottaa.

Puunkaadossa oon taas rehveltäny koko viikon. Maanantaina alotettiin Kiuruveeltä ja Kuopion, iisalmen ja Sonkajärven kautta takas kotikonnuille. Uskottako, että oli kohtuullisen märkä olo keskiviikkona. Koko päivä taivaan täydeltä ja noissa hommissa kun ei paljoa sadehousuja pysty pitämään. No, joskus pitää leikkiä uitettua koiraa. Mutta saatiinpahan listaa lyhyemmäksi.

Kesä alkaa kääntyä syksyyn ja ruvetaan ajamaan varastoja alas. Ajoleikkurikauppa on käynyt hyvin ja vaihdokkeja on nytkin 3 kpl pihalla odottamassa läpikäyntiä. Usein ne lähtee eteenpäin, ennenkuin kerkiivät pajaan asti fiksattavaks. Mutta talvelle emme halua koneita säästellä; paitti, että ne vie tilaa, niissä seisoo raha ihan tyhjän panttina. Ja tämän pitkän johdannon tarkoituksena oli sanoa, että jos oin ollu yhtään mielessä ajoleikkurin laitto tai vaihto, niin nyt kannattaa tulla juttusille. Mieluiten Mikan, mutta hoitelee niitä meikäläinenkin.

Eipä muuta kuin hyvää kesänjatkoa.

 

Jouni