VAPPUJA

Lisätty: 01.05.2012

Moro vaan taas

Ollaan Tumpin kans päivä vapaalla koulutushommista. Tuusniemellä ollaan tämä viikko metsureitten kanssa hiomassa raivaussahan käyttöä ja vähän moottorisahaakin käpistellään. Porukka on hyvin hengessä mukana, vaikka töihin alkaa jo monen mieli poltella talven luppoajan jälkeen. Meillekin pätkähti jo tulla eka taimilasti; tosin olivat vielä ihan ankkajäässä, joten ainakaan viikkoon ei ole asiaa niiden kimppuun.

Motot lyötiin kevättelakalle viikko sitten ja varmaan huilia piisaa kuukauden verran. Sitten voitas koittaa taas aukoo ojalinjoja auki. Puukauppa on ihan hyvässä vireessä, joten eiköhän sitä töitä riittäne meillekin. Keleistä se tietysti on kiinni, miten kentät kestää.

Ite joudun näköjään heilumaan tämän loppukevään paljolti pihapuiden kimpussa. Jyväskylästä ja Oulusta olemme saaneet muutaman isomman urakan ja niitä ruvetaan parin viikon päästä purkamaan. Kuopion kohteita olemme saaneet hyvin tehtyä tässä sivussa, kun olemme sillä suunnalla kulkeneet kouluttamassa. Kannonjyrsintää vain on jäänyt odottamaan lumien sulamista. Joten sitäkin piisaa vajaaksi viikoksi. Katotaan nyt sitten, tumppiko vaiko allekirjoittanut lähtee majavatöihin...

Mutta siinäpä näin vapun kunniaksi pikaisia kuulumisia

 

Jouni