METSÄMESSUT

Lisätty: 18.04.2012

Moro taas

Pieksämäellä kuukuillaan metsureiden kanssa. Tänään oli teemana pitkän kuidun hakkuu siirtelykaatomenetelmällä ja siihen yhdistetty nippukarsinta. Kohde oli hiukkasen liian järeetä, mutta isoimmat kaadettiin paikalleen ja pienemmät nakeltiin siihen päälle. Jälkee alku säntyä mukavasti, kun pojat sai juonen päästä kiinni.

Huomenissa puhallan takaisin Kiuruveelle ja perjantaina ruvetaankin messuilemaan. Pieni mies Miedon juha tulee jututtaan messuväkee ja pistää vähän halkoja pinoon malliksi meille muille. Sikasen väinö neuvoo tilakauppa ja spv-asioissa ja Tiirolan Mikko avaa koko tapahtuman. Hulabaloota toivottavasti piisaa messukansan tarpeisiin. Puitteet ainakin on kunnossa, sillä nyt saimme kaupungilta luvan sulkea Nivankatu tapahtuman ajaksi.

Metsola on mukana tietysti kovilla tarjouksilla ja yhteistyökumppani Husqvarna koeajattaa kevään uutuusridereita, joista Mika vääntää kauppaa parhaansa mukaan. Meikän löytää jostain sahojen alta tai päältä. Käytettyjä on ainakin tarjolla ja Huskin uusi 550 XPG esitteillä.

Tervetuloa metsämessuille!

Jouni