KEVÄÄN MERKKEJÄ

Lisätty: 27.03.2012

Stihlin mainoslehti on ollut nimeltään kevään merkit, mutta nyt en ajatellut höpöttää pelkästään Stihlistä, vaan ylipäätään kevään kuulumisia. Kadut on sulaneet asfaltille siinä tahdissa, että polkupyöräkauppa on lähtenyt liikkeelle ja se on poikkeuksellisen pitkän ja hiljaisen talven jälkeen auringonpaistetta risukasaan!

Samoin hankintahakkaajia on jonkin verran liikkeellä ja tietysti polttopuuntekijöitä eli kauppa ylipäätään virkistymässä. Molemmat sahamerkit ovat parin vuoden aikana lanseeranneet tiuhaan tahtiin uusia malleja markkinoille ja näistä tällä hetkellä kovimmat odotukset kohdistuvat Huskin 550 XPG:hen. Itsellä on ollut joulukuulta lähtien käytössä 560:n ja se ainakin on osoittautunut varsinaiseksi tykiksi savotalla. Ei lopu nimittäin voima kesken! Jos 550:n osoittautuu kiihtyvyydeltään samanmoiseksi, siitä tulee kyllä ammattilasiten keskuudessa kuningaspeli. Mutta odotellaanpa rauhassa syksyyn. Silloin tiedetään isommassa mittakaavassa, millaisen vastaanoton se saa käyttäjien keskuudessa.

Metsäpuolella vaivutaan pian rospuuttohorrokseen. Hangen alla ei ole yhtään routaa ja kunhan koko lumipatja saa vettä tarpeeksi, niin hakkuutpa loppuukin siihen ja tulee jokakeväinen paniikki saada puut pois metsästä ja talviteiden varsilta. Meilläkin on viimeinen savotta menossa, mutta se on suolle jäädytetyn tien takana, joten killin tunteet on messissä.

Muten kuten kollegamme Ilkka sanoo: "Fiiliksillä mennään"

Hyvää kevättä kaikille!

Jouni