PAKKASIA PIISAA

Lisätty: 09.02.2012

Morjes taas

Oltiin pari päivää aika kipakassa kelissä puunkaadossa. Eilen mittari näytti -31, kun lähettiin aamulla taipaleelle. Hulluja, voisi joku kommentoida; mutta ei keli oikeastaan niin kauhea ollut, koska ei tuullut ja housuja oli jalassa peräti 4 kpl. Nokkatorveen ja poskipäihin otti eniten. Kädetkin pysyi hyvin lämpimänä, sen verran ärhäkkä on uuden 560 XPG:n kahvanlämmitin.

Kalustolle keli oli aika hupaa, toissapäivänä oli sen verran hiekkaisia puita kohteena, että käytin piraattimerkin ketjuja ja niitä tuhoutui puolenkymmentä. Muovikin tuntuiolevan kosketusarkaa. Eilen palattiin vanhaan kunnon huskiin ja hyvin pitivät ketjut pintansa.

Mutta ei elämä ole pelkkää puunkaatoa, se on myös tulevaisuuden suunnittelua ja keväällä tulemme lanseeraamaan pari uutta edustusta ja metsämessujen suunnittelu on täydessä käynnissä.

Messuista tulee entistä upeammat. Tavoitteena on saada paikalle 2000 ihmistä ja aikeissa on sulkea tapahtuman ajaksi koko Nivankatu turvallisuussyistä. Lisää messuista lähempänä.

Hyvää talvenjatkoa kaikille

 

Jouni