SYNTTÄRIT

Lisätty: 01.02.2012

Morjes taas ja pakkasia!

Metsola pitää kivijalkakaupassa torstaina 2.2 viisivuotissynttäreitä! Täytekakkua ja Remeskylän makkaraa tarjolla ja tietysti poskettoman hyviä tarjouksia. Yhteistyökumppaneina tällä kertaa Metsäliitto ja Optia. Tervetuloa!

Viisi vuotta on taivalta takana ja monen vedonlyöjän suruksi ollaan vielä yhtiökumppanin kanssa puheväleissä. Ollaan välillä ihmetelty sitä itsekin; sen verran oman tien kulkijoita tupataan olemaan ja ihmisinä niin äärimmäisen erilaisia, kuten asiakkaamme ja yhteistyökumppanit ovat oppineet tuntemaan. Mutta samalla erilaisuus on ollut vahvuutemme; toinen osaa toista ja toisen kimpoillessa toinen toimii jarrumiehenä. Yhteinen aika on hionut särmiä loivemmiksi!

Tuona aikana Metsola on kasvanut kymmenkunta miestyövuotta työllistäväksi yritykseksi, joka toimii paitsi valtakunnallisesti, myös tuonti- ja vientikaupassa Venäjällä ja Europpassa. Kasvuun on liittynyt kasvukipujakin, kun parikin taantumaa on tänä aikana ehtinyt lyödä kapuloita rattaisiin, mutta aina on selvitty ja monialaisuutemme on kantanut meitä huonoina aikoina. Kun kauppa niiaa, niin on lähdetty puunkaatoon ja sitä piisaa aina!

Mutta kaikki kynnelle kykenevät torstaina liikkeelle ja morjestamaan.

Jouni