KIITOS KAIKILLE

Lisätty: 06.04.2011

1.4.2011 järjestetyt Metsämessut olivat ainakin yleisömäärällä mitattuna menestys. Kiitos yleisölle, muille järjestäjille, kumppaneille, talkoolaisille!

Tapahtumaan osallistui noin 1300-1400 henkilöä, joka on  300-400 yli hurjimpienkin kävijämääräodotusten. Yhteistyössä on voimaa, jonka Kiurupark-hanke ja Hannu Nevala saivat koordinoitua mahtavaksi tapahtumaksi.

Ainakin lehtikirjoitusten perusteella voidaan todeta professori Matti Kärkkäisen olleen suurin vetonaula tapahtumassa. Hän on alan ehdoton nimi ja kun ulosantikin on kohdallaan, niin ihmiset kuuntelevat häntä mielellään. Minuakin moni kävi kiittämässä hänen paikalla olostaan, joten tulevaisuuteen kannattaa ottaa tässäkin suhteessa oppia. Lohdullista on se, ettei tarvitse kuljettaa jotain huu haa julkkista saadakseen ihmisiä liikkeelle vaan asiakin vielä puree.

Alan toimioiden täytyy nyt jatkossa miettiä, miten jatketaan. Jos jatkopäätös joskus kesän jälkeen syntyy ne asiat, mitkä olivat pielessä tullaan varmasti mahdollisuuksien mukaan korjaamaan.

Yhteistyö terveisin

Mika