SYNTTÄREIDEN JÄLKEEN

Lisätty: 14.02.2011

Hyvää pakkaspäivää!

"Millään ei oo mitään väliä" niinkuin yhtiökumppani Mika aina sanoo. Keskellä synkintä talvea, lunta metri katolla ja pakkasta 20 astetta pidetyistä synttäreistä ei ollut meillä ennakkoon ruusuisia odotuksia, mutta niistä tulikin sitten yhdet meidän parhaista markkinapäivistä. Ei ehkä kaupallisesti, mutta väkimäärällä ja ihmisten palautteella mitaten. Kakkua jäi tähteeksi puolikas levy, joten kävijätavoite täyttyi ja ihmisten kanssa jutellessa vahvistui usko, että pienessä maalaispitäjässä tarvitaan sittenkin sahakauppa. Siis oikea erikoisliike eikä mikään huoltoaseman nurkassa oleva piste.

Kiitokset asiakkaille korteista, kukista ja ennenkaikkea siitä, että maltoitte pistäytyä pirtissä Ja myös niille pitkin Suomea oleville asiakkaille, joilla ei ollut mahdollisuutta käväistä. Mutta me käymme morjestamassa teitä kulkiessamme. Seppo tekee sitä enemmän ja mekin Mikan kanssa maailmalla liikkuessamme. Jo nyt on käynyt selväksi, että vahvuutemme metsätarvikekaupassa tulee olemaan meidän oma metsäpalveluosaaminen ja sen mukaan tuoma asiantuntemus tuotteista ja niiden käytöstä. Emme myy pelkkiä tavaroita, vaan asiakas saa kaupan päälle kokemuksemme.

Tuota lumenpaljoutta katsellessa ei uskoisi, että kesä on kohta ovella, mutta muutaman kuukauden päästä katsellaan jo vihreitä tanhuvia. Me olemme suunnitelleet kesää ja sen kujeita hyvän tovin. Itse olen keväällä kouluttamassa metsureita muutaman viikon, välillä käymme molemmat Mika ja minä palvelemassa isänmaata armeijan kurkkupuvussa ja kesällä ollaan kaupalla molemmat mahdollisimman paljon.

Mutta ennen kesää nautitaan talvesta; auringosta, hangesta ja hiihtokeleistä!

Jouni