SYNTTÄRIT

Lisätty: 09.02.2011

Tervetuloa Metsolan neljävuotissyntymäpäiville torstaina 10.2.2011. Tarjoamme täytekakkukahvit 400:lle. Meillä  on synttäreiden kunniaksi todella hurjia tarjouksia, sekä sahoissa, että tarvikkeissa. Stihlin edustaja Mauri Holopainen esittelee ja myy sahoja. Tule ihmeessä jututtamaan Mauria, jos sinulla on jotain Stihliin tai Vikingiin liittyvää mielessäsi. Asiantuntijan läsnäolosta kannnattaa ottaa kaikki irti.

Neljä vuotta, sekin herättää monenlaisia ajatuksia ja tunteita. Ei liene yllätys, että totean ajan menneen ihan siivillä ja tuntuu kuin eilen aamulla oltaisiin Jounin kanssa tultu tuosta takaovesta ensimmäistä kertaa omilla avaimilla. Paljon on kuitenkin tapahtunut ja porukka on vaihtunut ja lisinyt. Toivottavasti saadaan sama draivi pidettyä yllä ja jaksetaan ainakin toiset neljä vuotta uskoa erikoiskauppaan Kiuruvedellä. Olen valitettavasti sitä mieltä, että tuo väestön- ja ikärakenteen kehitys tulee tulevina vuosina näkymään katukuvassa palveluiden heikkenemisenä noin ylipäätään.

Haluan kiittää näistä neljästä vuodesta yhtiökumppania, henkilökuntaa, yhteistyökumppaneita ja ennen kaikkea uskollisia asiakkaita, ilman teitä meitäkään ei tarvita.

Mika