PUUNKAADOSSA

Lisätty: 20.01.2011

Olimme taas vaihteeksi Tumpin ja Sepon kanssa maalimalla puunkaadossa, kuten pihapuun poistojen kuvagalleriasta huomaatte. Tällä kertaa hautausmaasavotalla. Olikin mielenkiintoinen savotta, sillä runkojen koko oli ihan miehekäs ja haastetta piisasi hautakiviä ja uteliaita väistellessä. Mutta pienen tuurin avustamana saatiin urakka onnellisesti pakettiin. Seuraavaksi suuntaamme tulevalla viikolla Kuopioon.

Pihapuunkaato on siitä mukavaa hommaa verrattuna tuohon normaaliin kaupassa hääräämiseen, että asiakkaat poikkeuksetta ovat tyytyväisiä ja myös osoittavat sen. Jos puunkaadossa saa suusanallisen kiitoksen kahdeksalta kymmenestä ja silloin tällöin vielä kirjallisenkin ja vähintään pari kertaa päivässä tarjotaan kahvit, niin kaupan puolella kiitoksia saa odottaa viikkosotalla. Mistähän sekin johtuu. Palvelua kumpikin yhtäkaikki.

Johtuuko se siitä, että työ tehdäänkin asiakkaan maaperällä? Onko kysymyksessä jotenkin tavallisuudesta erikoisen poikkeava toiminta? Kauppiaan työtä ei arvosteta, mutta ruumiillista työtä kyllä? Vielä en ole päässyt tästä kartalle, mutta ehkä se jonain päivänä valkeaa. Mutta anyway; niinkauan, kuin asiakkaat jaksavat työstä kiittää, sitä jaksaa tehdä. Viime viikolla työnnettiin yhtenä päivänä menemään aamuseittämästä kolmeen iltapäivällä, ennenkuin hoksattiin, että pitäskö tänään syödäkin...

Kaikille puunkaatajille tsemppiä töihin! Ja asiakkaille kiitoksia, että olette jaksaneet kannustaa!

 

Jouni