HYVÄÄ JOULUA

Lisätty: 20.12.2010

Terve vaan kaikille.

Näissä metsähommissa tulee aina kiinnittäneeksi huomiota säihin ja mennyt vuosi painuu kyllä mieliin. Ensin talvella todella pitkä pakkasjakso ilman ainuttakaan suvea ja mielettömästi lunta; kesällä pitkät uuvuttavat helteet ja nyt kaiken huipuksi lähes vuosisadan kylmin marras- ja joulukuu. Koneet ja miehet ovat olleet tiukilla. Meillä oli maanantaina yrityksen jouluruokailu, jossa kanssamme puurtaneet yrittäjät ja henkilökunta saivat kiitoksensa menneestä vuodesta. Nyt on asiakkaiden vuoro.

Siis KIITOS vuodesta 2010. Laman selkä taitettiin kesällä. Vaikka ei päästykään vuoden 2008 lukuihin, niin parannusta kuitenkin 2009:ään. Ja onneksi puukauppa on käynyt. Se pistää aina liikettä paitsi metsäpalveluihin, niin myös kaupan puolelle. Ja syksyn myrskyt työllistivät kiitettävästi meikäläistä pihapuuhommissa ja tuhon jälkien siivoamisessa. Viimeksi eilen olimme kaatamassa Veeran jälkimainingeissa kaadettavaksi sovittuja puita.

Ensi vuosi mennään samalla sapluunalla kuin tämäkin; paitsi, että Seppo pääsee vasta kunnolla aloittamaan työnsä. Tuomme näin asiakkaille yhden vaihtoehdon lisää Uittokaluston ja Tarmetin hallitsemille markkinoille. Lisäksi lanseeraamme tukun uusia tuotteita vuoden 2011 aikana, mutta niistä myöhemmin lisää.

Hyvää Joulua kaikille!

Jouni