NETTIKAUPPA

Lisätty: 23.02.2010

Metsäala se taitaa olla niitä kaikkein perinteisimpiä aloja, näin ainakin moni ajattelee ja uskoo niin olevan. Itse en siihen usko. Väittäisin jopa tietäväni, että ala on monelta osiltaan aivan kehityksen huippua ja samat tehokkuuden odotukset ja vaatimukset ovat myös metsäalalla.

Nettikauppa... Kolme vuotta on asiaa mietitty. Joskus on oltu sitä mieltä, että ilman muuta ja välillä, että ei kai siinä voi olla mitään järkeä. Kokemuksemme sähköpostin/nettisivujen kautta tulleista käytettyjen koneiden kaupoista välillä Turku-Utsjoki, ovat olleet rohkaisevia. Suuri osa ihmisistä on äärettömän kiireisiä ja he haluavat hoitaa selkeät asiat helposti ja tehokkaasti, eivätkä halua uhrata vähäistä vapaa-aikaansa turhaan juoksenteluun. Esimerkiksi kesämökille hankittavan raivaussahanterän takia.

Olemme kasanneet tuohon tarjoustuotteiden joukkoon erittäin laadukkaita tuotteita, joita jokainen metsien nainen ja mies voi turvallisesti ostaa. Vastaamme laadun ja toimitusten suhteen huutoomme, emmekä ole kasvoton toimija jossain postilokeron takana. Tervetuloa kokeilemaan kauppamme toimivuutta, sekä tänne Kiuruvedelle, että myös nettiin.

Mika