NETTI RÄJÄHTÄÄ KÄSSIIN

Lisätty: 30.11.2009

Googlella on mahottoman hyvä palvelu, jossa pystyy analysoimaan nettisivuilla käyneiden määriä ja profiileja. Kävin taas pitkästä aikaa tarkastamassa tilannetta ja ällistyin sillä kahtena päivänä eli 22 ja 23 marraskuuta kävijämäärät olivat yhtäkkiä hypänneet 4-5 kertaiseksi tavallisesta ja sitten taas heti normalisoituneet. Mitään mainoskampanjoita emme ole nyt pitäneet, joten mitään käsitystä ei ole, mistä moinen mahtaisi johtua. Ainoa selitys, mikä tulee mieleen, on jokin järjestelmävirhe! Jos lukijoissa on joku meitä viisaampi, niin pankaa viestiä tulemaan.

Vai olemmeko päässeet jollekin keskustelupalstalle tuuletettavaksi? Käytettyjen koneiden kaupassa vastaamme kyllä huutoomme, joten pidän sitäkin hyvin epätodennäköisenä.

Käytettyjä koneita eli raivureita ja satasen hintaluokan moottorisahoja on meillä nyt hyvät valikoimat; joten kannattaa käyttää tilannetta hyväksi ja varata parasta päältä. Varsinkin raivuripuolella poikkeuksellisesti 345 Fx:ää on useampia kappaleita. Tavallisesti nämä koneet lähtevät maailmalle saman tien, kun niitä tulee.

Jouni