VUODEN TEEMANA TURVALLISUUS

Lisätty: 24.02.2020

HEI

 

Tässä on alkuvuosi askarreltu monenlaisten päivitysten kanssa. Hinnastot tietty muuttuu päämiehillä ja ei oo sellanen ihan yksinkertainen operaatio muutella ne kassajärjestelmään ja verkkokauppaan. Ja kun päämiehiä on useampia ja kaikilla erilainen pohja hinnastoille, niin väliin noi atk-ammattilaisetkin raapii päätään, että saadaan softa pelittämään. Mut se on sitä meijän näkymätöntä työtä.

Näkyvää sen sijaan on, että olemme halunneet nostaa metsätyön turvallisuuden yhdeksi teemoistamme tänä vuonna. Laajensimme rankalla kädellä turvavarustevalikoimaamme ja väittäisinkin, että meiltä löytyy yksi Suomen parhaista valikoimista ja ne on vielä kaiken lisäksi hyvin esillä ja niitä on helppo sovittaa. Hinnat on muihin myyjiin kilpailukykyiset, joten ostokynnys pitäisi olla meidän puolelta mahdollisimman alhaalla. Tehtäväksi jää enää levittää tietoisuutta turvavarusteiden tarpeellisuudesta ja siitä kuinka halvasta investoinnista siinä loppujen lopuksi on kysymys. Jo 300 eurolla saa kattavan setin, kypärän, kengät, housut ja takin. Voisin kuvitella, että kukaan ei siinä konkurssia tee, jos hankki asiallisen varustuksen.

Nykyiset turva-asut ovat käyttömukavuudeltaan ihan eri luokkaa 70-80-luvun vaatteisiin verrattuna ja varsinkin nuo paremman pään asut ei keveydeltään ja joustavuudeltaan paljon verkkareista eroa. Hyvin istuva ja joustava työasu on myös osaltaan turvallisuuselementiti

Tervetuloa varusteostoksille!

 

Jouni