KESÄ TULI JA MENI

Lisätty: 02.08.2019

Terve vuan!

 

Niinku Metsaman ruukkovaapi sannoo. Ei oo tullu pitkään aikaan tälle puolen kirjoteltua, joten pientä päivitystä siis. Kesä oli normaalin vilkas; itse asiassa ollaan myynnissä viime vuotta ihan mukavasti edellä, niin eipä oo hirmu paineita syksylle kaupan puolella. Ajoleikkureita meni normitahtiin, mutta roboteissa saatiin muuri auki ja kappalemäärä lähes tuplaantui edellisiin kesiin. Kovat odotukset siis luotu ensi kesälle.

Mutta 24.8 oli tarkotus jyräyttää tapahtumaa tulille, elikkä nimellä metsämarkkinat. Vierailevina kuuluisuuksina Metsaman ja Puutukkuri -tubettajat. Lisäkse olemme saaneet näytteille Suomenkin mittakaavassa ainutlaatuisen Metsurin Morsian -taidenäyttelyn, joka on k-18. Ei mitään, mitä ei jokainen aikuinen olisi elämässään jo nähnyt, mutta ehkä virikkeellisempään muotoon puettuna. Maalauksia ja valokuvia!  Mukana myös lukuisia muita näytteilleasettajia, Sirkan Pertti juontaa ja pitää musiikkia ja juttuja yllä. Klo 12 huutokauppa, jossa hävitellään jotain, en tiedä vielä mitä. Hierontaa ja parturointia myös tarjolla maalaiskaupungin tyyliin. Ja tietysti meiltä kaupan puolelta kovat tarjoukset; jo niidenkin takia kannattaa ajaa kauempaakin.

Sellasta se on, jotain uutta pitäs aina koittaa keksiä, pysys oma mieli virkeenä ja asiakkaillekin ois jotain vaihtelua. Tällä kertaa tämmöset peijaiset. Toivottavasti keli suosii, vaikka on meillä telttoja. Tervetuloa tapahtumaan!

Se on moro

 

Jouni