TAKASI TYÖELÄMÄÄN

Lisätty: 01.08.2018

Eli lomat on lusittu, ja kerrankin oli sellaset etelämerelliset kelit lomaviikolla. Täs on ammatissa tottunu kaikenlaisiin sääilmiöihin ja jos kelien mukaan rupee kattelemaan, viittiskö töihin lähtee, jää aika monesti lähtemättä. Tää siis noissa ryskähommissa, kaupallahan se on se ja sama, mitä taivaalta tulee.

Mutta kesäkuulumisiin. Ajoleikkurikauppa on käynyt hyvin, jokunen vaihtokone on vielä varastossa ja pari mooweria. Niitten kanssa ei tietysti mielellään viittis talvelle lähtee, joten jos semmosia tarpeita on mielessä, niin meikäläiselle yhteydenottoa, katotaan, mitä voidaan tehdä. Paljo oon puhunu moowerista ja se johtuu siitä yksinkertaseta syystä, että se on minusta hyvä ja toimiva konsepti sillon, kun vaihtoehtona on ajoleikkuri. Investoitava rahamäärä on suurinpiirtein sama, mutta sitä työtä ei tarvi tehä ja piha on aina hyvännäköinen. Konsepti toimii, ja kaiken hyvän lisäksi käyttökustannukset ovat alhaisemmat. Suurilla pinta-aloilla ajoleikkuri on vielä edullisempi, samoin ihan pienillä, jotka leikataan tasoleikkurilla.

Syssyä kohti mennään ja sitä mukaan sahakauppa alkaa viritä. Jostain syystä helteet on sitä vaimentaneet. Kummia uutuuksia ei ole tulossa, vaan entiillä malleilla mennään. Syksyllä on sitten kauppiaskokoukset, joten saadaan vähän hajuja ens vuoden tuulista. Niin ja kuvassa todistetta, että on sitä käyty ryskämässäkin..

Se on moro

 

Jouni