HYVÄÄ JUSSIA

Lisätty: 20.06.2018

Kesä tais mennä jo; siltyä se aina Juhannuksena tuntuu, kun tietää, että päivä alkaa lyhenemään. Meillä on ollut huikee kevät, ajoleikkureita on mennyt ennätystahtiin, kiitos ennakkokaupan ja puutakin on kaadettu ihan tasaseen tahtiin. Sillä sektorilla kilpailu on kyllä kiristynyt, niin että takavuosien katteita voi vain haaveilla. Leikkurikauppa on ollut aina tiukkaa, joten siinä ei nostalgisiin tunnelmiin pääse.

Meille tuli keväällä erä maaliviallisia ajoleikkurin (Riderin) 103 cm pöytiä ja ne on ollut viikon verran hävittelyssä, muutama on vielä jäljellä, joten jos on tiedossa leikkurinvaihto, niin nyt tienaa parisataa aika helposti. Itse peruskoneet on tietysti virheettömiä.

Juhannusaatto ollaan vapaalla ja perinteisesti on niittyviikko pidetty lomaa eli 16-22.7 kauppa on kiinni, mutta hätätilanteessa soitelkaapa meikäläiselle, ni katotaan mitä voidaan tehdä.

Met toivottelemma Hyvää Juhannusta kaikelle kansalle säätyyn katsomatta. Pitäkää pelastusliivit päällä ja sepalus kiinni vesillä, nauttikaa virvokkeita kohtuullisesti ja muistakaa olla ihmisiä toisillenne. Jussia!

 

Jouni