EI ENÄÄ NIIN HILJASTA

Lisätty: 27.04.2018

Kevät se surahti käyntiin. Ihan käsittämätöntä, miten ihmiset herää jostain talviunesta ja puhelin alkaa piristä. Päivässä tulee parikymmentä puhelua, joten älkääpä hätääntykö, jos en ihan heti vastaa.

Ajoleikkurit tulee meille 2.5, joten sovituista kaupoista alamme luovutella koneita, sitä mukaa kun saadaan luovutushuollettua. Vaihdokkeja on meillä jo sisässä, joten jos on käytetyn tarvista, niin kuukuileppa tuolta käytettyjen puolelta, mikä on tilanne. Vaikka itse asiassa moni kone ei ehdi edes sinne asti, sillä meille muodostuu varauslista, josta tarjoamme koneita sitä mukaa asiakkaille, kun niitä meille vaihdossa siunaantuu. Meillä on ollu päällä vaihtokampanja kohdistettuna meiltä joku vuosi sitten uuden koneen ostaneille ja sellaisia vähän ajettuja vaihdokkeja on nyt valita asti.

Puunkaatoo on ollu entiseen malliin, vaikka kisa tuntuukin kiristyvän koko ajan; tekijöitä on tullut markkinoille paljon ja hinnassahan se tietysti näkyy ensimmäisenä. Kahta kolmee päivää tehdään nyt viikossa, koska muukin firman toiminta on pidettävä käynnissä, mutta jatketaan päivää ja otetaan viikonloppua lisäksi, jos ei muuten ehditä.

Kevät tulee viiveellä, mutta kyllä se sieltä tulee. Nautitaan auringosta, ekat silmut ja hiirenkorvat on bongattu. Hyvää kevättä kaikille!

Jouni