TAMMIKUUTA!

Lisätty: 24.01.2018

Päevee

Pari päevee ol oekeeta talaveekii, mutta tuas kipristellään lumisatteessa. No, sille ei voija mittään. Tammikuu on meelle hilijasta aekoo, niin ollaan tässä väkerretty somejuttuja, facea ja youtubea. Sesonki ku alakaa, niin niitten kans ee tunnu ennee niin jootavan värkkäillä.

Törmäsin farmari asdfg -nimiseen tubettajaan Vieremältä ja ois tarkotus alotella jonkinlaista, toistaiseksi vielä määrittelemätöntä yhteistyötä. Farmari on innovatiivinen kaveri, joten katotaan, mitä tuleman pitää. Jonkinlaista testailua on ainakin luvassa.

Oma metsäkoulu jatkuu ja varmaan tässä kesän päälle päästään vähän eri työlajien kimppuun eli olis tarkotus kopasta taimikonhoidon, hakkuiden, ojituksen ja muiden työlajien ohjeistuksia; milloin, miksi ja miten niitä tehdään. Aikapulahan tässä on ainoa rajoittava tekijä ja se raadollinen ajatus takana, että somenäkyvyys näkyisi myös kaupan kassassa. Vielä ei ole täyttä valaistusta siinä asiassa tullut, mutta ollaan kärsivällisiä.

Toivottelen kaikille hyvää kevättä ja työniloa. Pistäkee ostohoosut jalakaan, kun tuletta kaapalle, kahtokee videoita ja kääkee tykkeemässä meijän facesivuja.

Se on moro!

Kattokaapa Farmarin tubetusta:

https://www.youtube.com/watch?v=mkYWh8cier4