KEVÄTTÄ

Lisätty: 04.04.2017

Hopsansaa

Kevät edistyy hitaasti, mutta kyl se sieltä tulee. Meille pukkaa lähes päivittäin kevään ja kesän sesonki tavaraa varastoon, joten kesä on mielessä, vaikka pihalla ei siltä näytäkään.

Tulevan kesän hittituotteita tulevat olemaan automowerit ja erilaiset akkutuotteet. Moowereitten kanssa on pelattu jo useampi vuosi, joten niistä saatu hyvä maine alkaa olla useimpien tiedossa. Ensimmäiset kaupatkin tälle vuodelle on jo tehty. Me mieluusti myydään moowerit asennettuna, jolloin ne saadaan varmasti pelaamaan ja meidän asentamana niille saa yhden ylimääräisen vuoden käyttöturvan. Puhelinpäivystys toimii aina, kun meikäläinen sattuu olemaan puhelimen ääressä. Eli viive ei ole kovin montaa tuntia. Moowerin kohdalla ei mielestäni tärkein pointti ole, että säästyy leikkuutyöltä, vaan että nurmikko on oikeesti tikissä joka hetki.

Kesän akkutuotteista kinnostavin uutuus lienee kuluttajakenttään sopiva akkutrimmeri 115Li, joka akun ja laturin kanssa lähtee hintaan 299,-. Akkutuotteitten hankintahinta on aavistuksen kalliimpi kuin polttomoottorivehkeitten, mutta niissä on se pointti, että lataaminen on sikahalpaa, eli jos ostat esim. 4,2 ah akun, lataaminen maksaa sen käyttöiän eli 1500 kertaa n. 50 euroo ja siinä ostat käytännössä 750 litraa bensaa. Eipä tule äkkiä ajatelleeksi. Eikä tartte nykiä käyntiin!

Mutta poiketkaapa tupaan, niin hörpitään kahvit!

 

Jouni