LUMET SULI

Lisätty: 26.11.2016

Suli suli

Ja sato uuvestaan. Hyvä oli, että suli välillä. Suatiin ruapastua loput puunkaatourakat valamiiks. Listat alakaa olla aika tyhjät, jotenka kohta suahaan vaepua talaviunille. Empä pistä vastaan. Seoroovan kerran herätään maaliskuussa!

Joolu ja ylleesä pyhät on meelle hyvin hilijasta aekoo. Muille se voep olla hyvinnii kaapallinen tapahtuma, mutta meellä seesahtuu se vähänennii liikenne. Vähä ollaan niinku laskettelukeskuksessa, mutta ihan päenvaston. Noo, Uuvenvuen alla on meellä rakettimyynti ja se virkistää vähä etuoven saranoeta. Ja se on ihan mukavata hommoo, ku immeesiä lappaa ovesta hookuttelemati.

Löösin yhestä kuapin nurkasta tinoja. Joku vues niitä ostettiin, ku immeeset aena kysel, mutta ol näköjää tullu pistettyä sen verran hyvvään talteen, että oel monta vuotta hukassa! No reelun kuukaaven piästä niitä tuas kysytään! Sitä kertyy elämässä kaekenlaesta tavarata. Pitäs tuas pittee huutokaappa kaapalla, kesän jäliltä jiäny myömätöntä ja ens vuonnahan ne on tietysti uuvet mallit.

Mutta taijampa lähtee kolloomaan pihamuata. Terveellistä vaihtelua tähän tietokonneen hakkoomisseen ja sahojen huuvattamisseen!

 

Se on moro!

 

Jouni