LUMET TULI

Lisätty: 14.11.2016

Huh huh

Oli kova rykäsy, painettiin kuus viikkoo silimä pitkällä Jyväskylässä urakkaa, ensin pari sataa kantoo jyrsittävänä ja sitten 315 puuta nurin ja kuorma-auton kyytiin ja puhaltimella paikat puts plank. Onneks kerittiin ennen lumia. Tiijättäkö, oli pakko huilia muutama päivä. Reissuhommissa  kun on viikot, niin ne normi firman hommat tehdään tietysti viikonloppuna, joten toellinen lepoaika ee piäse makkuuhuavoja tekemään.

Mutta semmottista on se meijän elämä. Lumet ku puottaa muahan, ni se juoksenteleminen vähenöö kummasti. Kaappa hilijenöö ja puunkuatokii männöö aennae horrokseen, jos ee talaviunille.

Varastoon oo jiäny kesältä yilmiäräsiä tavaroeta, hakekee poes kääpäseen hintaan. Yks vanahan mallin lumilinko näättäs olovan, meeltä vähä rahhoo mukkaan ja 999,- pihalle, yks jyrsin löötyy, vm 2014 Husqvarna Rider 216 -ajoleikkuri ja muutama Stihl FS 460 raivuri, niin ja pari automooweria. Moovereista rahat meille ja asennus keväällä. Yks 430 X ja Yks 105 esittelykone löötyy. Joten kaverit, joilla on lompsa kunnossa, kipin kopin ostoksille.