TÖEHIN TÖEHIN, SANO LAPATOSSU

Lisätty: 20.07.2016

Lomat (4 päivää) tuli pidettyä vesisateessa. Ei suosinu onni tällä kertaa lomasäissä, mutta eipä tuo olis herkkua vesisade töissäkään, kun meikäläisen hommat pakkaa enemmän olemaan noita ulkoilmahommia.

Leikkurikauppa on käynyt hyvin taloustilanne huomioiden ja moowereiden kanssa ollaan ennätystahdissa, niiden myynti on lähes kolminkertaistunut viime vuodesta, joten se on enämpi ku sata jänistä! Mooweri on tulevaisuuden aparaatti ja poikkeuksetta sen hankkineet ovat olleet äärettömän tyytyväisiä hankintaansa. Lomareissulla kävin asentamassa pari konetta vähän kauemmaksi ja kun kyselin kuulumisia, toinen oli jekkassu täydellisesti ilman ensimmäistäkään kiinnijäämistä, toisessa piti tehä hienosäätöö yhen hiekkakäytävän kanssa. Muutama kymmenen konetta on nyt tullu asenneltua, joten kokemusta alkaa olla takana ja todella hyvällä omallatunnolla pystyy koneita myymään.

Mooweria ostavan asiakkaan olisi hyvä huomioida seikka, että siinä ollaan hankkimassa järjestelmää, ei pelkkää konetta; silloin tietotaito asennuksesta ja mahdollisten ongelmien ratkaisusta nousee arvoonsa ja tietysti, kun on kysymys pitkäaikaisesta investoinnista, niin huollon ja varaosien saatavuuden merkitys korostuu. Husqvarna on näiden suhteen huoleton merkki.

Näillä pikakuulumisilla toivotan oekeelle ja muillekkii immeesille hyvvee heenäkuun loppua ja nykikee hihasta!

Jouni