LOMANTAPASTA

Lisätty: 05.07.2016

Polskista

On se aeka vuojesta, kun immeeset on enämpi lomafiiliksissä. Niin myökii, elikkä ens viikon on puljun ovet säpissä ja yritettään myökii huokasta kevvään jäliltä. Puunkaatolistat alakaa olla viimesiä sipsuja vaille kuivat. Kiuruveellä on ens viikko Iskelmäviikko, joka on meillä ihan kuiva viikko, joten on jo monena vuonna pietty siinä lomia. Ihmiset ku enämpi keskittyy oluenottoon ja tanssimonojen heelutteluun ku sahahommiin.

Leekkurikaappa on käänny poikkeuksellisen hyvin tänä keväänä ja meillä on tähän vuojenaikaan niinkin hassu tilanne, että yhtään käytettyä konetta ee hipsuttele talossa. Niitä kuitennnii kysytään harva se päevä, niin mielellään vaeheltas nuita uusi jo ruohossa kääneesiin. Kun käätetyistä on hyvä kysyntä, niin tietennii se näkkyy myös hyvityshinnoissa. Peliaekoo on vielä muutama viikko. Lomakaaven jäläkeen käätettyjen kysyntä tuas hiipuu ja niitä myyvään vasta ens kevväänä. Nyvipä meekäläestä hihasta, jos oot leekkurikaapoelle tulossa!

Kuvassa ollaan lipsimässä nostokorilla puita matalammaks ja tällä kertaa on kuopus elikkä Perttu kahveleissa kiinni. Eka kerta itekseen korimiehen kanssa ja hyvin meni. Siitä se uusi ura urkenee. Kovin korkeella ee vielä kääty, mutta kohan tulloo semmonen tilanne, että jootuu pistämään puomin suoraks, ni ylleesä se siinä tilanteessa vähä tinkii huojuttammaan ja sillon tulloo testattua, miten piä kestää. Pisteet nuorelle miehelle.

Soon moro

Jouni