KESÄÄÄÄÄÄÄ!

Lisätty: 19.05.2016

Kazamm!

Se on sittä kesä, lämpötilat huiski jo välleen hellelukemissa ja näilläki korkeuksilla nurmee on leikattu vimmatusti. Tai ainakin yritetty; huoltoon kannettujen koneiden määrästä päätellen! Kesä on taaskin yllättänyt Suomalaisen nurmenleikkaajan, ei tullut mieleen koittaa vappuna, mitä Pirkka sanoo, köh, köh, vai Prruummmmm? Mutta parhaamma teemme, kukin vuorollaan.

Automowerin markkinointiin on panostettu voimakkaasti ja se onkin alkanut tuottaa tulosta. Ensimmäiset koneet asennettiin jo toissa viikolla ja eilenkin kävin asettelemassa töihin yhden 105:n. Luulen, että kesän hittituote onkin siinä. Meillä on muutama kone vuokratöissä hintaan 249,- / kesä ja se on jo puolet halvempi kuin kovasti kohutulla jakelufirmalla, joka koittaa työllistyä ruohonleikkuulla. Tässä vain nurmi on koko ajan tikissä!

Puunkaatoo on ollu ihan omiks tarpeiks. Ranne on vihotellu jännetupen tulehuksen ansiosta liianki kiitettävästi. Ei vaan oo saanu riittävää lepoo ja vähän pelottaa, että kiukuttelua piisaa koko kesän. Saapas nähä.

Mutta hyvää kesää kaikille ja pitäkää huivista kiinni!