SOMETUSTA

Lisätty: 11.02.2016

Hakunamataatta

 

Tai jotain sinnepäin. Tiedotusluontosta asiaa! Talven hiljasina hetkinä ollaan aloteltu osaamisen laajentamista somen puolelle. Elikkä meikän löytää nykyään Facebookista ja Youtuben puolelle ollaan aloteltu tekemään videoita, lähinnä puunkaadosta, mutta ehkä jatkossa jostain muustakin.

Sonyn action kamera on vielä sen verran tuore hankinta, että opetellaan ensin vähä käyttöö. Mutta tavaraa alkaa tulla aikanaan. kevät tietysti on sellasta aikaa, että varmaan tuupataan liiemmalti editoimatta filmit taipaleelle. Ajatus ainakin on, että ihmisille vaan muodostus kuva, miten arkista ja hikistä meidän puunkaatoduuni on; eli ei ole tarkoitus elvistellä omalla ammattitaidolla tai työn haasteellisuudella. Mitään avaruustiedettähän se ei ole, vaan vaatii pikemminkin hyviä istumalihaksia ja hermoja sietää riskejä ja kiirettä. Monessa muussa ammatissa on ihan samasta kysymys.

Synttärit oel ja män; pientä jälkilämmittelyä on ollu tarjousten tiimolta, mutta hyvillä mielin jatketaan kevättä kohti. Tämän kuun viimosen viikon käyn hiihtelemässä pohjosissa, ku tiällä män viimesettii kelit norona ojanpohjia pitkin järveen.

Mutta pistäkeepä vietiä naamakirjaan, yritän siellä kuikistella aennae kerran päevässä.

 

Manjana!