KIITOKSIA

Lisätty: 05.02.2016

Jahuuuuu

Olipa posketon päivä eilen 4.2. Synttärit onnistuivat yli odotusten. 400-450 ihmistä kävi paikalla eilen. Torttuja meni n. 420 , kuppeja n. 500, jotenka siinä välimaastossa lienee kävijämäärä ja ainakin meikä pitää sitä varsin kovana lukuna. Ihmisiä oli nimittäin liike väliin niin täynnä, ettei meinannu tämmönen paksumpi poika Päätaloa mukaellen väliin sopia. Mutta sehän oli tarkotuskin eli saada väkee liikkeelle.

Kaupalliseen tavoitteeseen päästiin sekä rahan, että kappaleiden suhteen myytävissä tuotteissa, jotenka varsin positiivisin mielin jatketaan kevättä kohden. Seuraavan kerran tempastaan keväällä jossain vaiheessa puutarhakoneiden osalta; ajankohta riippuu kevään etenemisestä.

 

Haluan kiittää kävijöitä, yhteistyökumppaneita, radion kuuntelijoita ja hengessä mukanaolleita. Tapahtuma kaipaa ihmisiä ja siitä syntyy se tunnelma; toki tunnelman luomisessa Jamppa Kääriäinen on omaa luokkaansa; meikä totinen torvensoittaja ei siinä hommassa ole parhaimmillaan; jos tarvitaan potkia risuja ja männynkäpyjä tai hajottaa ovenkarmeja, niin sit minä asialle.

Mutta täs pikaset kuulumiset. Minut löytää nykysin myös Facebookista, jotenka laita kaveripyyntöä tulemaan, niin pysyt näppärämmin ajan tasalla mun menoista.

Se on muuten sit tänään Runebergin päivä!

Kabuuumm