SYNTTÄRIHUMUA

Lisätty: 22.01.2016

Prrrrrrmmmmm

Posketonta menoa luvassa 4.2 eli metsola juhlistaa 10-vuotistaivaltaan uskomattomilla tarjouksilla. Kärkituotteena on tällä kertaa Husqvarnan 440e -moottorisaha, joka lähtee 20:lle ensimmäiselle hintaan 299,-. Ja voin vakuuttaa, että se on valtakunnan edullisin. Lisäks on pitkä rivi Husqvarnan tarvike ja turvavarustetarjouksia, Pistäkeepä ostohoosut jalakaan ja ajelkee kaavempookii. Tarjookset löötää Kiuruves-lehestä 3.2.

Paikalla on lisäksi useita yhteistyökumppaneita: Hasa elikkä Haapajärven saha, osuuspankki Poppia, Kiuruveden Mhy, Kärkimerkit Oy ja Veljekset Heiskanen, Pohjolan Jyväjemmari, urakoitsija Anssi Hyvönen ja moottorisahataiteilija Seppo Ruotsalainen ja saattaapa joukon jatkoksi ennättää joku Matti Myöhäinenkin. Kääriäisen Jamppa juontaa päivän ja 300:lle on varattu Runebergintorttukahvit.

10 vuotta on hujahtanu äkkiä ja kauppiaan ura on tuonut monta kokemusta, joita olisi jääny paitsi, jos oisi jääny entisille pahnoille pyöriskeleen. Seikkailuja on ihmisen elämä täynnä. Katsotaan, mitä tänä vuonna keksitään.

Haluan kiittää kaikkia kuluneista vuosista ja toivottaa tervetulleeksi torstaina 4.2 kahville. tarjoukset oin voimassa myös perjantaina 5.2. Kukkia ei oteta vastaan, muistamiset voi hoitaa pienelläkin ostoksella kaupan kassaan; se on yrittäjälle mieluisin tervehdys.

Soon Heissan!