LUMET SULI

Lisätty: 27.11.2015

Tilhiä vaan

Käytti jo ihan kivasti maata valkosena, mutta nepä lähtikiin toiseen olomuotoon. Nyt sitten kärvistellään tuas tämän pimmeöven keskellä. Mutta eipä vaivuta synkkyyteen. Meikä meinoo pittee ens viikon loman tapasta. Puhelin on kiinni, joten jätäppä vastoojaan viesti tae pistä tekstaria tae sähköpostia. Sillae ollaan kuitennii töessä. Jos on jottae ikävät asiata, niin mieluummin loman jäläkeen, kiitos! Lottovoetosta suap soettoo, tilata mahottomia miäriä vaekkapa leekkureeta tae puunkuatoo tae istutusta. Jos Suomen velekamiärä kiäntyy laskuun, siitä pittää ilimottoo heti!

Män nimittäen eelissäpäevänä 100 miljartia rikki, jota AKT päätti juhlistaa irtisanoutumalla yhteiskuntasopimuksesta. Tähän päevään männessä en vielä oo nähnä ensmäestäkään juttua, jossa joku oes halukas luopumaan jostaen suavutetusta evusta. Nyt tulloo semmonen! Mulle passoo, jos kilometrikorvausta puotettaan nykysestä 44 centistä vaekkapa 30:een. Kääp sekkii, että päevärahat puolitettaan. Lounassetelit suap lopettoo kokonaan. Veroja suap nostoo rosenttiyksiköllä. Viinan hinnan suap tuplata, tupakan kolominkertastoo ja sokerille makkeesverroo makkeesti! Lentomatkoelle lentovero, rikesakko tuplataan ja semmonen älyttömyys, että immeesen ee kannata männä töehin, ku se suap kotona makkoomalla enämpi, pittää het riminalisoija! Siinä alakajaesiks.

No, karavaanin ulkopuoliset kyselöö heti, mittee oot ite sittä tehnä. Vastaas on, että töetä. Ja pirusti. Eekä oo paljo kateltu, ilta-, yö-, pyhä- eekä ylityölisiä. Aeka on surkee ja se näkkyy meellä kaapalla, ja just siks on paenettava. Viljelijöellä on tiukkoo, eläkeläeset siästää ensmäesenä, ja loput kuilottaa muuten vuan. Myö on haettu ne rahat mualimalta, mitkä on jiäny suamata paekkakunnalta laman takia. Nyt sittä katotaan seuroovan parin vuojen aekana, kenen perse kestää yrittee!

Anteeks alatyyliset ilimasut, mutta käätti verenpaenetta!

Se on molskis ja tilatkee kinkut! Minä tilasin jo!

Kuvan iloisissa tunnelmissa ollaan Tikkakoskella. Nyt vasta huomaan, että tukka on karranna jo hippimittoihin!

Jouni