PÖHINÄÄ!

Lisätty: 19.11.2015

HUH HAH

Olipahan päivä! Tuli nimittäin Metsolan ennätys sahakauppojen määrässä. 34 kpl uusia sahoja löyti onnellisen omistajan. Rupee Ylä-Savon metissä ryske viikonloppuna käymään. Se on terve merkki, kun sahoja talutettaan ovesta ulos. Ne kaverit on aennae poes muusta pahanteosta. Surullinen piirre asiassa on tietysti se, että tyypillinen ostaja tänä päivänä on eläkeiässä oleva tai sitä vakaasti lähestyvä mies. Yks ainu nainen oli tänään ostojonossa ja ensmäistäkään alle 30-kymppistä taasen ei. Hurskas ajatus tietysti on, että nämä kaivatut oli töissä. HEH!

Meikää tapaa tulevina aikoina normaalia enemmän kaupalla; puunkaato hiipuu ja onhan kaupalla oltava kasvot! Eli tervetuloa hieromaan ajoleikkurikauppaa tai mooverikauppaa kevääksi. Nyt saa koneita ennakkohintaan. Joku käytettykin on varastossa ja niistä luovutaan ennen vuodenvaihdetta sopivaan hintaan. Mooveri on tulevaisuuden kampe ja markkina kasvaa koko ajan. Vaihtokoneitakin pyörii jo markkinoilla!

Mooverista vielä, että tekniikan pettämistä on turha pelätä; koneita on tehty jo 20 vuotta ja kun annat meidän asentaa se, niin me vastataan myös asennuksesta eli syyllinen on helppo löytää. Pitkä historia takaa sen, että koneissa on vähän ohjelmistobugeja eli että kone jumisi jonnekin älyämäti liikahtaa minnekään. Ja osaa varmasti takasi laturiin. Muutenhan sitä helppokäyttöisyyttä ei synny. Referenssejä omista asennuksista löytyy pitkin Kiuruvettä ja lähikunnistakin. Meijän talossa meikä vastaa mooverikaupasta, joten eiku hihasta kiinni...

Hah huh!

Kuvassa meikä normaalin ryynäyspäivän päätteeksi "normihymy" naamalla!

Jouni