SOTKUA TULI

Lisätty: 29.10.2015

HUGH

Eilinen päivä meni POOKi-alueella elikkä Oulussa. Sotkettiin yksi tontti puilla pahemman kerran. 27 puuta meni nurin ja 2 haarasta salavaa vielä lisäksi. Oulussa oli jo käyttänyt sen verran pakkasta, että maa oli 3 sentin kohvassa, ainakin niissä paikoissa, joita koputeltiin jyrsimellä. Meillä ei oo vielä roudasta tietookaa. Sitä odotellessa...

Kellot jo käännettin ja kohta kääntyy syksy marraskuulle ja meilläkin alkaa kaupalla talviaukiolo eli ovet on selällään klo 10-15. ja tämä tietysti siitä syystä, että jos ei ole ostavia ihmisiä saranoita kuluttamassa, ei tule taloon rahaakaan, niin Ojalan laskuopin mukaan ei siihen kannata kauaa uhrata panoksiakaan. Vaihtelu on meijänki talossa sitä luokkaa, että yksi kesäkuinen päivä on myynnillisesti sama kuin koko Tammikuu, eli sen kuukauden katteilla ei saa edes talon sähköjä maksettua, jos on vähänkää pakkasempi talvi. Semmoset on vaan faktat.

Mutta eipä valiteta, aurinko paistaa tänäänkin, vaikkakin pilven taakse, maha on täynnä Iltalypsyn kaalisoppaa ja housut on kuivat, jotenka mikäpä tässä on näläkäestä huastattoo. Mutta nyt tuntuu joku kuikuilevan tuolta ovelta sahan kanssa, jotenka minä lähen murjasemmaan yhet vaehtokaapat.

 

Kuvassa Oulussa aiheuttamaamme sotkua.

HAA!

Jouni