POISTOMYYNTI

Lisätty: 08.09.2015

Örp

...viestitti siskoni tässä joku päivä sitten, joten mitäpä sitä keksimään pyörää uudestaan. Hyvä ja maukas tervehdys tuokin.

Loppuviikosta olis tarkotus taas hävitellä vuoden aikana varastoon kasautuneita kamppeitaa, joten nyt on vakavaraiselle ostajalle hyvä tilaisuus kartuttaa omaa omaisuuttaan. Ajoleikkurit on meillä ykköskohteena ja arvattavasti ihan sen takia, että niissä romottaa eniten rahaa kiinni. Onneksi niitä tarvitaan ensi kesänäkin ja kun ei ole pilaantuvasta tuotteesta kysymys, niin ihan pakkorakosessa ei olla, mutta mielellään tietysti myydään! Joten eiku koeajolle ja etsimään omaan pihaan käypästä vekotinta. Seuraa ilmoittelua paikallislehdissä.

Tumpin kans ollaan huiskittu puita nurin urakalla, sekä metsässä (kuva), että taajamissa. Huomenissa meidät bongaa Kuopiosta ja ens viikolla kolutaan Jyväskylää ja Oulua.

Syksyn merkit on ilmassa; koivunlehtiä tuli tuulilasiin aamulla ropisemalla. Talvi on tulossa, joten eipä anneta sen nyt yllättää. Turvallista matkaa kaikille tiellä liikkujille!

Purp

 

Jouni