SIKAMARSSILLA

Lisätty: 21.08.2015

Oltiin eilen Oulussa riehumassa yhtä omakotitalotonttia puhtaaksi puista. Kolmattakymmentä hinattiin tien varteen, ja silti jäi vielä muutama siemeneksi. Olikin hikisempi keikka kuin etukäteen kuviteltiin. Taas! Lämpötilalla oli toki osuutensa asiassa, mutta kyllä risunkanto ei niitä tämän duunin mieltäylentävimpiä työlajeja ole.

Onneksi tuuli hiukkasen, ei liikaa, että oisi työtä haitannut; mutta sen verran, että viilensi. Emännälle, vaikka joutuukin tässä esiintymään incognito, kiitokset vieraanvaraisuudesta. Kuten kuvasta näkyy, oli kestitys kohdallaan, mikä on tänä päivänä tasan tarkkaan poikkeus kuin sääntö.

Otsikon mukaisesti päivä oli varsin tiukkatempoinen; armeijan käyneille termi varmaan avautuu paremmin. Kotisuomeen tultaessa oli pieniä vaikeuksia saada kontittunut ruhonsa autosta pihalle ja kävelykin muistutti varmaan enemmän huru-ukkojen tepastelua, kuin kahden vetreässä kunnossa olevan hikiniskan ripaskaa.

Mut semmosia. Sorsahommat jäi väliin, mutta ehkä sitäkin viikonloppuna, tai kun kelit vähän suttaantuu. Asioilla on siis taipumus suttaantua. heh, jos joku ottaa tuosta selvää, tarjoon kahvit!

Mutt sombreeroo!

 

Jouni