AMPPARIFIILIKSILLÄ

Lisätty: 19.08.2015

Tiks

Oltiin päivänä muutamana hienontamassa pusikkoa katseenkestäväksi ja törmättiin ylläriin jos toiseenkiin. Eli ampiaiset oli nähneet parhaaksi tällaisena sadekesänä värkkäillä pesäsensä vähän korkeammalle. Tuurilla onnistuttiin suurin osa väisteleen; ei tosin oman valppauden ansiosta, vaan siksi,e ttä kaverit oli aamukylmästä varsin kankeina, Tumppi sai kyllä pari pistosta hauikseensa; ei sen vakavampia. Turvotus ei jääny, eikä kipukaan... Kuvasta näkyy todisteet.

Huomenna mennään Ouluun parturoimaan yhtä omakotitaloa. parikymmentä puuta on tapetilla, joten koko päivä taitaa tuhraantua, vaikka meitä on 4 miestä kyytillä. Viksuimmat arvaa sillon, että kiipeilyt on pojilla mielessä. Ens viikolla kolutaan Kuopiota.

Kaupalla on tasaista nytkettä, mutta raskaampi kauppa on hengähdystauolla. Isännät on rehunteossa ja muut ottaa aurinkoa, joten syksyä ja rangantekijöitä ootellessa aika kulluupi. Pitkäks se ei käy, siitä ei oo pelekoo; huolen pittääpi toimenkuvan monipuolisuus asiasta tuosta. Ja kielitieteilijät elekee hermostuko tuosta saksalaisesta sanajärjestyksestä, se oli tyypilliseen tapaani hihasimulaattorin  tuottamaa vähemmänharkittua tekstiä.

Mutta ei taasen tämän kurjempia. Pari kipaletta vanhan hinnan leikkureita löytyy varastosta ja hyviä vaihdokkeja, joten tulukaapa tinkimään.

Se on moroo

Jouni