VILJO OEL JA MÄN

Lisätty: 28.07.2015

Hue

Joskus tuli käytyä Vietnamin puolessa Huen kaupungissa, joten niillä fiiliksillä, vaikka ei tämä Suomen kesä ihan samoihin mittarilukemiin ylläkään.

Kiittelen messukävijöitä aktiivisuudesta; ei tarvinnu olla tyhjän panttina. Leikkurivarasto vaju todella mukavasti ja vaihtokoneitakin saatiin maailmalle, vaikkakaan ei ihan uuden tahtiin. Mutta anyway, syksyyn voidaan suunnata lepposammin mielin. 214 TC:t myytiin loppuun, joten niitä ei enää kannata haikailla. Onnelliset omistajat nauttivat hankinnastaan vielä pitkään. Kuulin tässä huhun, että viimesiä koneita olisi etelässä myyty jo 4000:n hintaan, kun kamppis oli 3790, joten harvinaisen kysytty kampe oli kyseessä ja tulee säilyttämään vaihtoarvonsa hyvin. Ei nimittäin ole tavallista, että koneen arvo nousee, kun käytetään ruohossa. :) Loppukesällä riderin ostajille on sitten tarjolla tuttua ja turvallista 216 C:tä.

Meidät löytää Pertun kanssa huomenna Jyväskylästä. Ei olla ralleihin menossa; vaan puita nurin taasen ja kantoja lastuiksi. Puolenkymmentä kohdetta on nyt tapetilla. Torstaina on sit vuorossa Kuopio.

Mutta tässä pikaset. Parempaa loppukesää itsekullekin säädylle.

Kuvassa käytetty rideri fixissä ja tarkistushuollossa.

 

Jouni