ONKS VILJOO NÄKYNY?

Lisätty: 24.07.2015

Prrrrrrrnnnnmmmm

Vielä tämän ja huomisen meijät löötää Viljo -messuilta Kiuruveeltä; osasto on 20 uimahallin takana. Kaapantekosantaalit on jalassa, joten poeketkeepa osastolle. Vaekka pari otin tuntusta tarjoosta onnii vetämässä, niin Messutarjoos Husqvarnan Rider 214 TC:stä on vielä voimassa. Siinä suap abt 20-heppasen konneen 15 heppasen hinnalla; elikkä 3790,- ja Huskin rimmeri kaapan piälle. Näetä ee valtakunnassa oo ennee monta myömäti, joten noppeet syöp tuassiissa koko matosopan.

Vettä on luiruutellu tuas ihan tarpeeks. Joet näkkyy olovan melekeen tuluvakorkeovessa. Näkkyy tulovan vakiongelma, miten suahaan mehtäkonneet pysymään pinnalla. Ponttoonilla kaet niitä on ruvettava uittamaan tae vähintään potkurit perrään... Mutta ee hätiä mitiä, jottae hyvveekii, pullovesitehtaelijoelta ee lopu raaka-aine ja satteenvarjokaappiaetten ee tarvihe järjestee alennusmyyntiä!

Ens viikolla loppuu heenäkuu ja myö lähetään tuas lahtoomaan puita. Jyväskylässä oottaa iso 500-600:n puun savotta, mutta se männöö varmaan syyskuun puolelle; sitä ennen kolutaan vakioreettiä Oulu-Kuopio-Jyväskylä. Jyrsin on matkassa, joten puihen lisäks kannottii suap kyytiä.

Se on moro näeltä näppäemiltä.

Jouni