LOMANTAPASTA

Lisätty: 10.07.2015

Paparazzaaa

Alakaa olla se aeka vuojesta, ku ite kenennii mielessä pyörii lomakuviot. Meellä on kaappa ens viikon kiinni ja meenasimpa itekkii pistee vähäks aekoo puhelimen kiinni. Vastooja on piällä, jotenka jätäppä viesti, jos tavottelet; rimpuuttelen sit takas jossae välissä. Tekstarikkii kelepoo ja sähköposti. Kuikistelen niitä kerran päevässä.

Viime viikolla heitettiin keikka Jyväskylään ja nyt onnii sit puunkaatorintamalla hilijasempoo kuun loppuun asti, jos ee satu joku myrsky sotkemaa kuvioita. Viime vuonnahan Helena-myrsky pisti puuta sileeks ihan urakalla, mutta onneks ee tänä vuonna oo pahempia ukkosia vielä ollu; sen verran viileetä on ilimat ollu.

Loppukuusta meijät löötää VILJO-messuilta tiältä ihan paikkakunnalta. Siellä varmaan tönötettään ajoleekkureehin kansa. Uutta ja käätettyä lienöö tavan mukkaan rivissä. Tämnän kesän spesiaali on ollu Huskin rider 214 TC, jossa on huippukone peiton alla, 650 cm3 2-pyttynen jekkasija. Normikamppeesa on 500 cm3 ryskyttäjä. Meellä on koneita vielä pari varastossa, joten nykikeepä hihasta, ni tehään kaapat poes.

Nyt ee tämän pöljempiä

Lomia itekullekkii.

Jouni