TARJOUS BLOGIN LUKIJOILLE

Lisätty: 22.06.2009

Sissimarkkinoinnin kategoristen periaatteiden mukaisesti kaiken markkinoinnin tulisi olla mitattavaa. Vain näin sen kannattavuutta voidaan mitata. Nyt tarjoan glögin lukijoille etua, joka ihan oikeasti on rahanarvoinen ja keronnpa vielä, miksi pystymme sellaisen tekemään ilman, että ketään kustaan sukkaan.

Tarjous on tämä ja sen saa vain allekirjoittaneelta eli Jouni Topilta elokuun loppuun 2009 mennessä tehdyistä kampanjahintaisista yli 300 euron koneostoista (uudet sahat, polkupyörät ja leikkurit): Kaupan päälle kemerahakemus veloituksetta (koskee metsänomistajia pohjois-savon ja pohjois-pohjanmaan metsäkeskusten alueella).

Mitä tarjous on rahassa. Jos ostat esim. kampanjahintaisen stihl ms 180 cbe -moottorisahan 300 eurolla ja teet tai teetät metsässäsi vuoden 2009 aikana 3 ha:n taimikonhoidon, siihen saa valtiolta toteutusselvitystukea 155,55 euroa sis alv 22 %. Tuon tuen ohjaan sinun tilillesi ja se on sinulle ihan oikeaa rahaa, vieläpä verotonta tuloa. Kuulostaa uskomattomalta; varmaan joku koira haudattuna? No, mutta kun ei ole. Kemerahakemusten teko on hyvää bisnestä, sillä siihen menee vähän aikaa; pienkonekauppa ei ole, joten jotain pitää tässä suhdannetilanteessa tehdä kaupan vauhdittamiseksi. Sinä hyvä lukijani, joka olet kartalla asiasta, hyödynnä tarjous ihmeessä, 10 ha:n kemerahankkeella voit saada ilmaisen sahan.

Toimi näin: Soita Jouni Toppi 050-534 9672 ja kyllä lähtee...