Lisätty: 06.06.2015

Guten Tag

Meinasin pitää pyhäpäivän huilimalla, mutta työmaita sitä näköjään joutu pojille järjesteleen. Näin se yleensä menee, kun viikot resuaa maailmalla, niin viikonloppuna tehdään ne normityöt. Kuus ukkoo hakkaa taimia kenttään, joten ihan ilman käestystä ei sekään tapahu. Raivuulle tulee juhannuksen jälkeen vielä pari kaveria lisää, joten sillä sakilla pitäs sitten tämä kesä pärjätä.

Lyyli piti huolen, ettei oo paljon joutanu kirjotteleen. Maaliskuun lopusta on painettu menemään suolenpää puukon piätä pitkällä, kuten sanonta kuuluu, mutta eipä tässäkään mitään uutta. Sesonki on sesonki, eikä se siitä vänkäämällä muuksi muutu. Nyt alkaa listat olla tyhjät, ja ens viikolla onkin tiedossa vain keikat Kuopioon ja Jyväskylään. Lyylin jälkiä putsatessa meni toista viikkoo ja kun on tuullu kohtalaisen navakasti harva se päivä, niin se tuo aina tähän duuniin omat haasteensa. Forecaa onkin tullut tuijotettua enemmän kuin laki sallii ja kun sekään ei oo mikään autuaakstekevä... Voima ja suunta saattaa heittää puoleen jos toiseen. Ja mikähän Murphyn laki siinä pitää olla, että se tuulee aina väärästä suunnasta?

Mutta kahen viikon päästä on Jussi, ja kesä vasta alussa, sillä näitä kelejä ei oikein oo voinu kesäks vielä kuttua. Heinäkuun puolessa välissä meikä pitää pari viikkoa purunpoistosta lomaa ja sillon meikäläisen voi bongata jostain Etelä-Suomen tanssilavalta!

Tän viikkoo on mun kuopus eli Perttu ollu matkassa puunkaajossa. Vanha konkari kylläkin, jo pari vuotta sitten oli ensimmäisiä keikkoja ja keväällä otti koulusta vapaatakin Jyväskylän pitkää keikkaa varten. Mukavampi on tehä kahestaan ja kesä onkin tarkotus kulkee porukalla. Ja parhaitenhan sitä tekemällä oppii! Eräs asiakas totesi männä viikolla, että kun työn jäljen näkee, niin tekijän tuntee eli kun kuvaa kattoo, niin isästä ei voi erehtyä.

Mutta selfiellä mennään kuvituksessa ja ottakaa hihasta kiinni, vaikkei ois asiaakaan. Soittaakin saa :)

Und für mein deutsch sprechende leser:

Auf wiedersehen

 

Jouni